Tjoff blogt

zondag, maart 18, 2007

Basketvrouwen

Zaterdagavond ging ik met Doremie en maat T. naar de damesbasket kijken in Sint-Lievens-Houtem. Eigenlijk wel eens geestig maar toch niet om elke week te doen.
Basket is nl. vooral leuk als je zelf meedoet, daarnaast zijn er meestal geen spectaculaire beelden te zien, wat uiteraard logisch is.
Collega N. speelde normaal gezien mee en dat was ook de reden waarom we kwamen supporteren. Een paar uur eerder had ze bij de tweede ploeg een match gespeeld maar nu moest ze paraat zijn om bij deze eerste ploeg indien nodig in te vallen. Uiteindelijk kwam ze spijtig genoeg niet aan bod en moest ze de tijd doden door op de bench te zitten. Na het nuttigen van een Primus pintje, besloten we nog wat gepallaver verder te zetten in Gent in de Ploeg.

Thuisgekomen programmeerde ik nog snel even de video aangezien er rond middernacht een vermoedelijk interessante film op Nederland 2 speelde over Braziliƫ en ging ik met Do naar de Ploeg. Het werd een kort maar gezellig avondje en voldaan keerden we terug naar huis om het rustig weekendje verder te zetten.

Vandaag gingen we dan bij Doremies broer langs om een rugzak op te halen zodat Doremie d'er nu ook ene heeft voor in Braziliƫ mee rond te dolen. Jago was al flink gegroeid en had een niet-te-stoppen eetlust. Enorm plezant om die kleine nog eens terug te zien eigenlijk. Het werd uiteindelijk een gezellige op-de-koffie zondagnamiddag.

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]



<< Homepage