Tjoff blogt

vrijdag, maart 30, 2007

Danny Van Britsom

Dinsdag was weer zo'n geestige dag. Na 's middags een kilometertje zwemmen en 's avonds 6 kilometertjes te lopen, besloot ik om naar humorkot (allé, op dinsdag toch) Le Bal Infernal te gaan. M'n neef was er ook maar deze keer ging ik hem zeker niet het podium op krijgen :)
Op het programma stond naar goede gewoonte improvisatie comedy met The Lunatics gevolgd door stand-up comedy met Danny Van Britsom.

(Foto Tom Tollenaere (c) Wittenond.be)

Op Wikipedia vind je een korte samenvatting i.v.m. deze man.
Na 2006 goed gevuld te hebben met zijn programma "Pijnstiller" breekt voor hem een periode aan waarin hij nieuw materiaal moet verzinnen, aanpassen en herzien. Kortom: hij staat voor de moeilijke opdracht om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het werd dan ook een tryout van nieuw materiaal. Vooral het begin was veelbelovend. Na een wat droge uiteenzetting van wat zijn relatie t.o.v. Le Bal Infernal eigenlijk was, kwam de eerste geslepen joke en had hij de zaal onmiddellijk mee. Dit werd echter teniet gedaan door een iets te lang aanslepende joke i.v.m. televisie.
Om een lang verhaal kort te maken: de man is zeker geen onbekende in het comedy wereldje en hij verdient het zeker en vast om ook eens gehyped te worden, net zoals dat gebeurde bij zijn comedy broeder Wim Helsen. Ik zie dit nog gebeuren als zijn nieuw materiaal wat meer "af" is maar dat zal nog wat tijd vergen.

Daarnaast is het ook nen toffe mens om een pint mee te pakken en dat is precies wat ik samen met maat C. heb gedaan.

Liefhebber-talk:

  • duur: 32 min 2 sec
  • afstand: 6 km
  • cal: 614 kcal
  • fat: 25%
  • max HR: 185 bpm
  • gem HR: 174 bpm

Labels: , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]



<< Homepage